Melegen füstölt tokhalfilé

A speciális fűszerezéssel pácolt, különleges technológiai eljárással készített füstölt tokhalfilé az ember minden érzékszervét lenyűgözi ízével, aromájával, színével és állagával. A termék felülete az eredeti bükkfa füstöléstől szalmasárgán csillogó. A termék előállítás során kiemelt hangsúlyt fektettünk a halhús oly módon történő feldolgozására, hogy annak táplálkozásbiológiai értéket megőrizve, a legmagasabb vásárlóigényeket is kielégítsük.

A halhús lédússága és zamatossága teljes harmóniában áll egymással. A füstölés és a hőkezelés megőrzi a tokhalfélék húsára jellemző szelvényezettséget, s, a szelvények közötti kevés zsírréteg tovább növeli az élvezeti értéket.

A füstölt halfilé a fogyaszthatósági határidőn belül minden további hőkezelés (főzés, párolás, sütés, stb.) nélkül fogyasztható. Hidegtálak, szendvicsek és hideg előételek készítésére kiválóan alkalmas. A termék teljesen szálkamentes, ezért gyermekek és idősebb emberek is bátran fogyaszthatják.

Melegen füstölt tokhalfilé Melegen füstölt tokhalfilé Melegen füstölt tokhalfilé