Füstölt főtt halkolbászka

A Halház Kft. zöldmezős beruházásával olyan halfeldolgozó üzemet létesít, mely alkalmas bármely, a húsiparban általánosan megszokott termék előállítására. A tokhal színhús - ellentétben más halfajok húsával - megfelelő technológia kialakításával alkalmas az úgynevezett hagyományos húskészítmények előállítására.

Ennek a termékcsoportnak kiemelkedő részét képezi a füstölt-főtt halkolbászka. A kolbász adalékanyagok hozzáadása nélkül készül. Jellemzője, hogy a Magyarországon tradicionális páros debreceni kolbász sajátos tulajdonságait hordozza. Kellemesen fűszeres illata, lédússága és roppanósága minden fogyasztó igényét kielégíti. Fogyasztható hidegen (főzés nélkül) és megmelegítve. A kolbász alapanyaga több mint 60% tokhalhúst tartalmaz.

Füstölt főtt halkolbászka Füstölt főtt halkolbászka Füstölt főtt halkolbászka