Fürjtojásos halvagdalt (Stefánia szelet jellegű)

A halvagdalt alapanyaga túlnyomórészt tokhal színhús és kisebb mennyiségben tartalmaz afrikai harcsa filét és sertés szalonnát.. A termék receptúrájának kialakításánál fokozott figyelmet fordítottunk arra, hogy íze a magyar ízvilágnak megfeleljen, állománya kellemesen rugalmas és puha legyen, víztartalma pedig szabályozottan a lédússág érzetét adja. Kiemelt jelentőséget kap a gyártás során használt paprika minősége is, hiszen a jó minőségű fűszerpaprika jelentősen hozzájárul a termék érzékszervi tulajdonságaihoz. Fűszer összeállítása olyan, hogy azon emberek számára is élményt nyújt fogyasztása, akik nem kedvelik túlzottan a halhús ízét. A vagdalt külső megjelenésének színe mellett fő komponense a felhasznált főtt fürjtojás, mely köztudottan az egyik legmagasabb táplálkozásbiológiai értékű élelmiszer. Fogyasztása hidegen és melegen egyaránt ajánlható.

Fürjtojásos halvagdalt (Stefánia szelet jellegű) Fürjtojásos halvagdalt (Stefánia szelet jellegű) Fürjtojásos halvagdalt (Stefánia szelet jellegű)