Aszalt gyümölccsel töltött, melegen füstölt tokhalfilé

Egyik gasztronómiájáról híres ország, így Magyarország konyhájától sem idegen a húsok és a gyümölcsök termékekben, ételekben történő házasítása. A kellemesen sós és kellőképpen fűszeres húsok ízét harmonikusan egészítik ki az édes és savanykás gyümölcsdarabok.

Termékfejlesztésünk során az aszalt sárgabarackra és az aszalt szilvára esett választásunk. A sárgabarack édesebb, azonban aromásabb ízkombinációt kölcsönöz a halnak, míg az aszalt szilva kissé savanykásabbá, fanyarabbá teszi a terméket. Termékeink hidegen jól szelhetőek. Melegíteni, főzni nem ajánlott. Hidegtálak díszítésére, sokszínűvé tételére, komplettálására kifejezetten alkalmasak.

Aszalt gyümölccsel töltött, melegen füstölt tokhalfilé Aszalt gyümölccsel töltött, melegen füstölt tokhalfilé Aszalt gyümölccsel töltött, melegen füstölt tokhalfilé